Categorii

Aboneaza-te la oferte!

Prelucrarea Datelor

FIRMA NOASTRA ESTE OPERATOR DE COLECTARE A DATELOR CU CARACTER EPRSONAL CU Nr. 33858Siguranta datelor date personale este importanta pentru noi
 
In 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date ("Regulamentul"). Astfel, consideram ca este un moment potrivit sa te informam cum protejam datele tale personale si cum ne insusim prevederile Regulamentului.
 
Ce date prelucram?

Datele personale pe care le prelucram sunt datele tale de identificare: numele si prenumele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail pe care ni le furnizezi atunci cand lansezi o comanda online: www.securitate-supraveghere.ro  
 
Prelucram datele personale doar pentru scopuri legitime precum acela de a-ti furniza produsele pe care le comercializam sau serviciile pe care le prestam, pentru a-ti oferi asistenta cu privire la incheierea unei comenzi, de a te identifica prin intermediul mijloacelor de comunicare, in scop de marketing, pentru imbunatatirea si dezvoltarea produselor si serviciilor pe care ti le oferim, precum si pentru a preveni si combate fraudele. Prelucrarea datelor personale se intemeiaza intotdeauna fie pe executarea contractelor incheiate cu noi, pe nevoia de a respecta o obligatie legala, pe interesul nostru legitim sau, dupa caz, pe consimtamantul tau daca ti-ai manifestat optiunea in acest sens.

Cat timp prelucram datele personale?

Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea.

Care sunt drepturile tale?

• dreptul la informare;
• dreptul de acces la date;
• dreptul la rectificare;
• dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”);
• dreptul la restricționarea prelucrării;
• dreptul la portabilitatea datelor;
• dreptul la opoziție;
• dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate;
• dreptul de a te adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente
     
Noi ne dorim sa fim in buna intelegere cu tine si de aceea te rugam sa ne trimiti un mesaj la adresa de e-mail: info@securitate-supraveghere.ro  pentru a ne comunica orice doleanta ai legata de datele tale personale pe care le detinem. Datele tale personale sunt pastrate in mod responsabil si in conformitate cu legislatia privind protectia datelor personale.

 

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice (se precizează şi acest act normativ, după caz) MEDIEL INTERNAŢIONAL SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor / clienţilor (Cumpăratorilor) privind situaţia contului lor de pe site, informarea utilizatorilor/clienţilor privind evoluţia şi starea comenzilor, evaluarea produselor şi serviciilor oferite, activităţi comerciale, de promovare a produselor şi serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de monitorizare a vânzărilor şi comportamentului (preferinţelor) clienţilor.

Astfel, Mediel Internaţional SRL poate notifica utilizatorii/clienţii privind ofertele curente prin newsletter, poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Firma noastra nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul nostru poate opta pentru ştergerea acesteia din baza noastră de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate în scopul pentru care le-aţi furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre şi a preîntâmpina încălcarea securităţii, a legii şi a termenilor noştri contractuali.

 De asemenea, Mediel Internaţional poate furniza datele dumneavoastră cu caracter personal altor companii cu care se află în relaţii de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidenţialitate din partea acestora, prin care garantează ca aceste date sunt păstrate în siguranţă şi că furnizarea acestor informaţii personale se face conform legislaţiei în vigoare, dupa cum urmează: Curierat, servicii de plată / bancare (PayU).

Informaţiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate şi către Parchet, Politie, Instanţele judecătoreşti şi altor organe abilitate ale statului, în baza şi în limitele prevederilor legale şi ca urmare a unor cereri expres formulate.

 Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare procesării şi livrării comenzii dvs. precum şi facturării. Refuzul dvs. determină imposibilitatea procesării şi livrării comenzii dvs.

 

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont şi/sau de Comandă declaraţi că acceptati necondiţionat ca datele dvs. personale sa fie incluse în baza de date a firmei noastre, şi vă daţi acordul expres şi neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate şi prelucrate de catre noi, afiliaţii şi colaboratorii acesteia pentru desfăşurarea şi/sau derularea de către aceasta de activităţi comerciale.

Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, etc. oferite de MEDIEL INTERNAŢIONAL SRL?

□DA    □NU

 Prin citirea prezentelor Termene şi Conditii aţi luat la cunoştiintă faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de vă adresa justiţiei în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodată, aveţi dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale şi de a solicita ştergerea totală sau parţială a acestora.

 Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe email:comenzi @ securitate-supraveghere.ro vă puteţi exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi:

- o dată pe an, să vi se confirme faptul că datele personale sunt sau nu prelucrate;

- să interveniţi asupra datelor transmise;

- să vă opuneţi prelucrării datelor pentru motive întemeiate şi legitime;

- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.


Securitate-Supraveghere este marca inregistrata sub numarul 113698

OPERATOR DE COLECTARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL CU Nr. 33858
ANPC
Copyright 2001-2017 Supasec Impex SRL RO25823843 J40/8290/2009